Microsilver S.O.S Gel 10ml

18.00 

1800.00 €/L

MicroSilver BG ™ S.O.S. Geel on kiire toimega hooldustoode mida kasutatakse allergiliste nahareaktsioonide puhul. Tänu ülimalt tugevale antibakteriaalse toimele sobib see ideaalselt noore ja ebapuhta naha hooldamiseks ning neurodermatiidi ja akne raviks. Geel moodustab kahjustatud piirkondade kaitsmiseks õhku läbilaskva kaitsekile, mis pärsib bakterite levikut ja nahka pääsemist. S.O.S Gel aitab leevendada vistrike, allergilisi reaktsioone, putukahammustusi, päikesepõletust, pindmisi vigastusi, herpest, naha ärritusi, sügelust, põletustunnet ja punetust.
Eelised:

  • leevendab lokaalselt nahaärritust, põletikku ja sügelust
  • vistrikud, follikuliit ja ka putukahammustused

Sobilik: kõikidele nahatüüpidele.
Kasutamine: Kanna õhukese kihina kuivale nahale hommikul ja õhtul või tupsuta lokaalselt kahjustatud piirkonda mitu korda päevas. Lühikese aja pärast moodustab geel õhku läbilaskva kile, mis kaitseb kahjustatud nahapiirkondi. Seejärel kandke nahale igapäevane hooldusvahend.
Aktiivained: sebatsiinhappe, pantenool, hõbe.
Koostisained: AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PANTHENOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILVER, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM HYDROXIDE, SEBACIC ACID, 10-HYDROXYDECANOIC ACID, 1,10 – DECANEDIOL, BENZYL ALCOHOL

Ostukorv